ΥΛΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ COVID-19 ΣΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

logo

Αυτή είναι η νέα ενημερωτική ιστοσελίδα που δημιούργησε το Υπουργείο Παιδείας και που στοχεύει να αποτελέσει χρήσιμη πηγή ψηφιακής ενημέρωσης, που θα συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες για την ασφαλή επιστροφή στις εκπαιδευτικές δομές, . Εδώ θα βρείτε, μεταξύ άλλων, οδηγίες για εκπαιδευτικούς, φοιτητές και μαθητές, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, σχετικούς συνδέσμους, υπουργικές αποφάσεις, οδηγίες του ΕΟΔΥ αλλά και άλλες ενέργειες και δράσεις του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Και, καθώς η εξέλιξη της πανδημίας είναι μία δυναμική διαδικασία, κατά την οποία κάθε βήμα αξιολογείται και επικαιροποιείται -αν χρειαστεί- στο πλαίσιο των επιστημονικών και επιδημιολογικών δεδομένων, σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, εδώ θα μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες, χρήσιμες πληροφορίες.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας και σύμφωνα με τις οδηγίες της ειδικής ομάδας των επιστημόνων, ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες, ώστε με την προσπάθεια, την επιμονή και την προσαρμοστικότητα όλων μας, να «Μαθαίνουμε Ασφαλείς».

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ που θα μας βοηθήσουν όλους στην προσπάθειά μας να μείνουμε υγιείς.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ

Η ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *