ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ ΠΑΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11.00 πμ με 13.00 κατόπιν συνεννόησης με του υπεύθυνους του συλλόγου «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ» οι μαθητές της Γ΄τάξης με τις δασκάλες και τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ» και στην αίθουσα προπονήσεων του συλλόγου.

Οι προπονητές του συλλόγου με ομάδα αθλητών μας ενημέρωσαν για το άθλημα της πάλης, παρακολουθήσαμε μια καθημερινή προπόνηση των αθλητών με προθέρμανση, ειδικές ασκήσεις, λαβές και τεχνικές, καθώς και επίδειξη κανονικού αγώνα μεταξύ αθλητών του συλλόγου. Στη συνέχεια οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν σε δειγματική προπόνηση με προθέρμανση, ασκήσεις, παιχνίδια, και τεχνικές πάλης. Η εμπειρία τους ήταν ανεπανάληπτη καθώς το χάρηκαν με την συμμετοχή τους και φύγανε κατενθουσιασμένοι.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μπατζακίδη, τους προπονητές και αθλητές του συλλόγου για την ευχάριστη διάθεση που είχαν να μας δείξουν αυτά που ξέρουν σχετικά με την πάλη.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον προπονητή του συλλόγου κ. Ηλιάδη Θεόδωρο, και για την θετική ανταπόκριση που είχε από την αρχή, στην ιδέα μας για γνωριμία των μαθητών μας με το μη διαδεδομένο, αλλά γνωστό από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα από τις διεθνείς και «ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ » διακρίσεις του άθλημα της Πάλης.

       Ο  Κ.Φ.Α    Ζαΐμης Ζήσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *