Βράβευση της ΣΤ τάξης στον Εθνικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2019.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ


Την Πέμπτη 30.5 η υπεύθυνη εκπαιδευτικής συνεργασίας του Γαλλικού Ινστιτούτου  Θεσ/νικης κ. Αθηνά Μισσιος επισκέφθηκε το σχολείο και βράβευσε τους μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό γαλλοφωνίας υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας Γαλλικών του σχολείου κυρίας Μάγδας Τοπαλίδου.

Tο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και η Υπηρεσία Συνεργασίας και Μορφωτικής Δράσης της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τις γαλλόφωνες Πρεσβείες στην Ελλάδα, διοργανώνουν κάθε χρόνο διαγωνισμό ανοικτό προς όλα τα σχολικά Ιδρύματα (δημόσια και ιδιωτικά).4500 μαθητές συμμετείχαν φέτος πραγματοποιώντας έργα εξαιρετικής καλλιτεχνικής και γλωσσικής ποιότητας.

Στον Εθνικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2019 συμμετείχε και το τμήμα των γαλλικών της ΣΤ τάξης με τη δημιουργία συλλογικού έργου στην κατηγορία ” ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ” που αντιστοιχεί  στο επίπεδο γλωσσομάθειας Α1.


Το 2ο δημοτικό είναι ανάμεσα στα 17 δημοτικά σχολεία όλης της Ελλάδας που διακρίθηκαν στην κατηγορία “Τηλέμαχος” (3 από τη Βόρεια Ελλάδα).

Τα αποτελέσματα βρίσκονται εδώ Εθνικός Διαγωνισμός Γαλλοφωνίας 2019: Τα αποτελέσματα!

Το έργο των μαθητών μπορείτε να το δείτε εδώ concours francophonie 2019 – production lauréate de la 2ème école primaire de Xanthi; Grèce

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *