ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες σας ενημερώνουμε ότι το σύνολο των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, ανταποκρινόμενοι στην ανάγκες των νέων δύσκολων, αλλά και ταυτόχρονα αναγκαίων για την υγεία μας, συνθηκών που προέκυψαν στην εκπαιδευτική διαδικασία έχουν ξεκινήσει τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση με χρήση της προτεινόμενης από το υπουργείο παιδείας πλατφόρμας webex meetings. Ήδη σας έχει σταλεί το νέο πρόγραμμα κάθε τμήματος με τους υπερσυνδέσμους που πρέπει να επιλέγουν οι μαθητές για την μετάβασή τους στις ψηφιακές τάξεις των εκπαιδευτικών.

Επιπρόσθετα οι εκπαιδευτικοί έχουν ενεργοποιήσει και την ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση με τη χρήση δύο ιστοτόπων, της η-τάξης (eclass) και της e-me. Οι παραπάνω πλατφόρμες σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης webex meetings, η-τάξη και e-me, όπως και όλες οι υποδομές του Πανελλήνιου Σχολικού δικτύου, λόγω του μεγάλου φόρτου που δέχονται, είναι αλήθεια ότι παρουσίασαν πολλά προβλήματα. Άλλωστε και οι περισσότεροι από εσάς ήρθατε αντιμέτωποι με τις δυσκολίες αυτές στην προσπάθειά σας για σύνδεση των μαθητών. Η προσπάθειες των διαχειριστών των παραπάνω ιστοτόπων για την αναβάθμιση των εξυπηρετητών τους είναι συνεχείς και καθημερινές και ελπίζουμε όλοι γρήγορα τα προβλήματα να έχουν εκλείψει. Γι’ αυτό αν σας προκύπτουν διάφορα προβλήματα κατά τη σύνδεσή σας, να γνωρίζετε ότι αυτό θα οφείλεται στον φόρτο του συστήματος, οπότε θα συνεχίζετε την προσπάθεια σύνδεσης.

Για οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο του σχολείου 2541022761 από 9.00 μέχρι 14.00 τις εργάσιμες ημέρες, ή τη φόρμα υποβολής στην ιστοσελίδα http://2dim-xanth.xan.sch.gr ή το email του σχολείου 2dimxan@sch.gr ή το email του υπεύθυνου εκπαιδευτικού ΠΕ70 του τμήματος που έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί σας.

Οι μαθητές των οποίων οι εκπαιδευτικοί έχουν ετοιμάσει ψηφιακή τάξη στην eclass θα πατούν το εικονίδιο της η-τάξη Ηλεκτρονική τάξη που ήδη υπάρχει στην ιστοσελίδα. Στη συνέχεια αφού κάνουν είσοδο με τα στοιχεία του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου που τους έχουν αποδοθεί, θα δουν όλα τα διαθέσιμα μαθήματα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης. Η εγγραφή στο μάθημα των εκπαιδευτικών γίνεται με απλό πάτημα στο κουτάκι που υπάρχει μπροστά από το όνομα του μαθήματος.

Ακολουθούν υπερσύνδεσμοι για την είσοδό σας στην ψηφιακή τάξη των εκπαιδευτικών που έχουν επιλέξει την πλατφόρμα της e-me για την ασύγχρονη εκπαίδευση. Πατήστε πάνω στο όνομα και κατόπιν κάνετε είσοδο εισάγοντας τα στοιχεία που σας έχουν αποδοθεί από ΠΣΔ. Στη συνέχεια πατήστε την Αίτηση Συμμετοχής που θα εμφανιστεί.

ΜΑΘΗΜΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΑΞΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΑΞΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΑΞΗΣΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΑΞΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΑΞΗΣΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΑΞΗΣ
ΒΑΚΙΑΝΗ Κ.ΤΜ. ΕΝΤΑΞΗΣ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ – ΣΠΥΡΙΔΟΥ Δ.ΤΑΞΗ ΑΤΑΞΗ ΒΤΑΞΗ ΓΤΑΞΗ ΔΤΑΞΗ ΕΤΑΞΗ ΣΤ
ΑΓΓΛΙΚΑ – ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ Ε. ΤΜΗΜΑ Β2 ΤΜΗΜΑ Γ2 ΤΜΗΜΑΤΑ Δ2 & Δ3 ΤΜΗΜΑ Ε2 ΤΜΗΜΑ ΣΤ2
ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΖΑΪΜΗΣ Ζ. ΤΜΗΜΑΤΑ Α2-Β2 ΤΜΗΜΑΤΑ Γ2,Δ2,Δ3 ΤΜΗΜΑΤΑ Ε2,ΣΤ2
ΚΟΝΤΑ Α. ΤΜΗΜΑ ΣΤ
3
ΜΙΧΑΛΙΕΡΗ Ε. ΤΜΗΜΑ Γ2
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΝΤΑΝΟΣ Κ. ΤΑΞΕΙΣ Α-Β ΤΑΞΕΙΣ Γ-Δ ΤΑΞΕΙΣ Ε-ΣΤ
ΤΣΕΡΜΠΑΚ Α. ΤΜΗΜΑ Β2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *