ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες,

το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε οδηγίες προς τα σχολεία για την εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Επίσης ανακοίνωσε την παράταση αναστολής λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων μέχρι 10 Απριλίου. Οι εκπαιδευτικοί-υπεύθυνοι των τμημάτων θα επικοινωνήσουν μαζί σας με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τηλεφωνικά σε όσους δεν έχουν δηλώσει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να σας ενημερώσουν για τις διαδικασίες προετοιμασίας της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που απαιτούνται από εσάς. Αυτές είναι:

  • Θα πρέπει να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία εγγραφής του/των παιδιού/παιδιών σας, στο https://register.sch.gr/students, προκειμένου να αποκτήσουν λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, πράγμα απαραίτητο για τη συμμετοχή τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που βρίσκονται στη σελίδα. Εφιστούμε την προσοχή σας στον τρόπο υποβολής των στοιχείων του/της μαθητή/τριας στη φόρμα εγγραφής, τα οποία θα πρέπει να ταυτίζονται με αυτά του φύλλου ελέγχου που έχετε λάβει το πρώτο τρίμηνο.
  • Με την ολοκλήρωση της εγγραφής να εκτυπώσετε την σελίδα με τον κωδικό που θα σας αποδώσει το σύστημα ή να αποθηκεύσετε τη σελίδα.
  • Αν δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία εγγραφής, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με το σχολείο, καθημερινά με τηλέφωνο από 9 π.μ. έως 13.00, ή οποτεδήποτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο 2dimxan@sch.gr, προκειμένου το σχολείο να υλοποιήσει την εγγραφή.

Ακολουθεί κείμενο ενημέρωσής σας για την καταχώριση των προσωπικών δεδομένων στα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου Παιδείας:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΓΟΝΕΩΝ-ΓΙΑ-ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ-ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *